Η δεξίωση του γάμου σας όπως την έχετε ονειρευτεί ”

“Γάμος στο Ηράκλειο: Κτήμα δεξίωσης γάμου στο Ηράκλειο, Κρήτη”

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι το ιδανικό κτήμα για την δεξίωση του γάμου σας στο Ηράκλειο

Κτήμα δεξίωσης γάμου

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένα από τα πιο ειδυλλιακά κτήματα στο Ηράκλειο για τη δεξίωση του γάμου σας. Ο εντυπωσιακός χώρος, το άψογο service και τα μοναδικά μας μενού θα εκπλήξουν ευχάριστα όλους τους καλεσμένους σας.

 

Η τελετή του γάμου

Για τον γάμο σας στο Ηράκλειο ιδανικό είναι το εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκετε στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου

Το μυστήριο μπορεί να τελεστεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στο κέντρο του κτήματος του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Περιμετρικά από το γραφικό αυτό εκκλησάκι δεσπόζουν αιωνόβια δέντρα, καθώς και ένα μαγευτικό καμπαναριό φτιαγμένο από φυσική ανάγλυφη πέτρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ενός μυστηρίου γάμου είναι μαγική -ειδικά εάν το μυστήριο γίνει κατά τη δύση του ηλίου. Περισσότερες φωτογραφίες από το εκκλησάκι θα βρείτε στο photo gallery.

 

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι το ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της Κρήτης για τον γάμο σας.

Γαμήλια δεξίωση στο Ηράκλειο

Η δεξίωση των ονείρων σας μπορεί να γίνει στους καταπράσινους χώρους δεξίωσης του κτήματος Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ένα cocktail drink πριν περάσουν στο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει για τη δική σας δεξίωση. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι σας θα περάσουν να καθίσουν στις ροτόντες και τότε θα ξεκινήσει μια βραδιά, η οποία θα μείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο στους φίλους και συγγενείς σας. Το περιβάλλον, η μουσική, τα μενού και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις στο γάμο σας στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.

 

Πολλές επιλογές μενού για την γαμήλια δεξίωση σας στο Ηράκλειο Κρήτης

Μενού για γάμο στο Ηράκλειο

Οι επιλογές σας για το μενού της δεξίωσής σας στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου είναι απεριόριστες. Ο chef μας με την ομάδα του μπορούν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία σε σερβιριζόμενα μενού ή σε μενού με μπουφέ. Ανάλογα με το ύφος και το στιλ της γαμήλιας δεξίωσής σας, θα σας κάνουμε προτάσεις μενού που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους. Οι επιλογές για μενού μπορεί να είναι από παραδοσιακό κρητικό μενού γάμου έως ευρωπαϊκά πιάτα και γεύσεις ασιατικής κουζίνας κ.τ.λ. Επικοινωνήστε με το κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου για προτάσεις για το δικό σας γάμο στο Ηράκλειο.

Ακαδημία Ιππασίας

Ελάτε στην όμορφη παρέα μας!

Στην σελιδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Twitter υπάρχουν νέα και πληροφορίες για την Ακαδημία Ιππασίας και το Κτήμα Δεξιώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Σας περιμένουμε!

facebook Twitter YouTube Picasa

5star Catering